Med tidigare erfarenheter av att bedriva hundrastning och hundhotell samt jobbat flera år inom olika hundrelaterade yrken kommer din hund i trygga händer när du behöver hjälp med hundpassning och letar efter dagmatte eller semester matte. Om du ska på semester, medan du jobbar eller har andra ärenden för dig finns jag har för att du inte ska behöva oroa dig över din bästa vän.  

Här finns erfarenheter av alla slags hundar, även dem med speciella behov och skulle du behöva hjälp med något kring just din hund medan den är hos oss diskuterar vi det.  

Här får hundarna vistas i hemmamiljö och väldigt mycket utomhus med mig och min egna hund. Dagarna kommer bestå av långa skogspromenader, bus och lek och såklart stunder för avslappning. Jag tränar och jobbar bara med positiva metoder.Kravet är att din hund funkar tillsammans med med min okastrerade schäfer hane som i skrivande stund precis fyllt 2 år och är en riktigt glad och lekfull kille.  Jag väljer att bara ta emot 1-2 hundar samtidigt.

Jag erbjuder även kloklippning, enklare pälsvård och avslappnande och mjukgörande massage för din hund.

Vill du vill ha en trygg och rolig plats att lämna din hund på istället för att lämna den på hundpensionat tveka inte att höra av dig! Vi finns i Yxtaholm Flen.

Är du nyfiken och vill veta mer, skicka ett mail och berätta om era behov så återkommer jag för vidare kontakt.